Voorzieningen

Divisie Voorzieningen

De divisie voorzieningen richt zich naar de vele collega’s die in loondienst in één of andere voorziening werken: algemeen en psychiatrisch ziekenhuis, CGG, bijzondere jeugdzorg,.., noem maar op.

De doelstelling van de divisie is om te luisteren naar wat er leeft bij de collega's in loondienst en het bestuur van hieruit te adviseren.

In de afgelopen jaren bestond de divisie uit een kleinere kern van klinisch psychologen die in algemene en psychiatrische ziekenhuizen werken. 
Wij wensen de voeling van de VVKP met wat er op deze en andere plaatsen leeft en gebeurt te versterken. 

 

Voorstel nieuwe IFIC - profielen

De divisie voorzieningen heeft een voorstel uitgewerkt om de bestaande IFIC - profielen te herzien.

Naar de IFIC - profielen

Nieuw loonmodel volgens IFIC

Het nieuwe loonmodel wat uitgewerkt werd door het IFIC zorgt voor heel wat consternatie bij de verschillende collega's op de werkvloer. De toegewezen functies alsmede de bijhorende loonbarema's blijken niet overeen te stemmen met de realiteit op de werkvloer. Op deze overzichtspagina trachten we alles te verzamelen rond IFIC.

Meer informatie over het nieuw loondmodel volgens ific

Werk mee aan Voorzieningen

Collega’s die willen participeren of gewoon hun wensen/verwachtingen kenbaar willen maken, kunnen Wim Schrauwen, als ad interim voorzitter contacteren. Wim is tevens lid van de raad van bestuurvan VVKP..