Ledenvoordelen

24-03-21
Steven Joris

Het lidmaatschap is zonder twijfel een behoorlijke investering. Je ondersteunt hiermee niet enkel deze vereniging - we willen er ook voor zorgen dat deze investing zichzelf terugbetaald. Op deze pagina kan je de verschillende ledenvoordelen ontdekken die maken dat jouw lidmaatschap meer dan de moeite waard is!

Korting op publicaties en tests

Blijf op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de klinische psychologie. Als VVKP-lid geniet je van heel wat kortingen op boeken, tijdschriften en tests.

Ontdek alle kortingen 

Bijstand in je beroep

Als lid kan je steeds bij ons terecht voor ondersteuning in de uitoefening van je beroep. Ben je betrokken in een tuchtprocedure? Zit je met een probleem of heb je een deontologische vraag? Wij staan je op ieder moment bij!

Contacteer ons

Het grootste netwerk van psychologen

Samen kunnen we meer, veel meer! Ontdek hoe je VVKP-lidmaatschap je toegang geeft tot heel wat netwerkmogelijkheden.

lees meer over ons netwerk van psychologen
 

Opname in de verwijslijst van klinisch psychologen

De VVKP-verwijslijst is dé referentie om op zoek te gaan naar gecertificeerde klinisch psychologen die voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Meer info over de verwijslijst

Snel toegang tot alles wat je moet weten!

Wij zorgen ervoor dat je volledig mee bent zodat jij optimaal aan de slag kan als klinisch psycholoog!

Ontdek hoe jouw lidmaatschap ervoor zorgt dat jij als eerste op de hoogte bent!

Korting op vormingen

Als VVKP-lid geniet je van interessante kortingen op diverse vormingsactiviteiten van VVKP en haar partners. Sommige activiteiten zijn zelfs helemaal gratis voor jou als lid!

Ontdek het ledenvoordeel vormingen

Voordelen specifiek voor zelfstandigen

Als zelfstandige heb je je handen meer dan vol. We willen je dan ook zo goed als mogelijk ondersteunen in je zelfstandige praktijk. Eén van de manieren waarop we dit doen is het aanbieden van een aantal bijzondere ledenvoordelen.

Ontdek onze ledenvoordelen voor zelfstandigen

Voordelen Federatie Vrije Beroepen

Om je belangen nog beter te kunnen behartigen is VVKP aangesloten bij de Federatie Vrije Beroepen (FVB). De FVB is de enige overkoepelende vrije beroepsorganisatie actief in Vlaanderen.

Website FVB

Voordeel lidmaatschap FVB

Eerstelijnspsychologie

De Divisie Eerstelijnspsychologie ontwikkelt expertise en adviseert het VVKP-bestuur rond alle materies relevant voor de beoefening van de klinische psychologie op de eerstelijn.

Neuropsychologie

De Divisie Neuropsychologie verzamelt expertise over de relatie tussen de werking van de hersenen en gedragsfuncties, en adviseert het VVKP-bestuur over deze materie.

Zelfstandige Praktijkvoering

De Divisie Zelfstandige Praktijkvoering verzamelt expertise en adviseert het VVKP-bestuur over alles wat te maken heeft met de zelfstandige praktijkvoering in klinische psychologie.

Voorzieningen

De Divisie Voorzieningen adviseert het VVKP-bestuur over de unieke positie van collega’s die in loondienst aan de slag zijn in een voorziening (e.g. algemeen en psychiatrisch ziekenhuis, CGG, bijzondere jeugdzorg).

Forensische Psychologie

De Divisie Forensische Psychologie ontwikkelt expertise binnen het brede werkdomein van de forensische psychologie en adviseert het VVKP-bestuur rond alle materies relevant voor de beoefening van de klinische psychologie binnen het forensisch/justitieel werkdomein.

Klinische Ouderenpsychologie

De Divisie Klinische Ouderenpsychologie verzamelt expertise en adviseert het VVKP-bestuur over alles wat met het brede domein van ouderenpsychologie te maken heeft.

Psychodiagnostiek

De Divisie Psychodiagnostiek verzamelt expertise over het brede domein van de klinische psychodiagnostiek en adviseert het VVKP-bestuur over deze materie.

Diversiteit

De Divisie Diversiteit adviseert het VVKP-bestuur over de diversiteit die we tegenkomen als klinisch psychologen, zowel op onze werkplek als in de maatschappij, en zowel binnen onszelf als binnen onze patiënten/cliënten.