In deze rubriek hebben we getracht om alle relevante info voor verwijzers en patiënte te verzamelen.

Welkom op de VVKP - site!

We hebben getracht om deze site ook heel gebruiksvriendelijk te maken voor onze patiënten en verwijzers. Je zal op deze website dan ook handige tools vinden om een psycholoog bij jou in de buurt te zoeken, meer informatie over wat klinische psychologie precies is en wat we als VVKP trachten te doen. 

Neem eens een kijkje in onze rubriek dossiers waar we trachten tijd en ruimte te maken om dieper in te gaan op een topic waarvan we denken dat dit interessant kan zijn voor jullie. 

Ongetwijfeld is deze website nog vatbaar voor verbetering! Heb je zelf suggestie om dit gedeelte van de site te verbeteren? We trachten hier zo vlug als mogelijk gehoor aan te geven. Hou er echter rekening mee dat de VVKP - werking voor het grootste deel met vrijwilligers werkt. 

Contacteer ons

Wat betekent het om naar een klinisch psycholoog te gaan?

De stap zetten naar een klinisch psycholoog is niet altijd gemakkelijk. Veel mensen hebben ook niet meteen een goed beeld van wat er allemaal gebeurt bij een klinisch psycholoog.

Het magazine Libelle bracht een mooie reportage uit over een bezoek aan de klinisch psycholoog.

Lees het artikel

Het Radio 1 - programma "De wereld van Sofie" wijdde ook één van haar uitzendingen er aan. Je kan hier verschillende fragmenten herbeluisteren.

De zoektocht naar de juiste psycholoog

Hoe vind je de psycholoog die bij je past?

Door mijn angststoornis geraak ik in sociaal isolement. Wat te doen? 

Eindejaarscampagne hulplijn Tele-Onthaal - doe mee !

2021 was opnieuw een bijzonder jaar. Ook de eindejaarsperiode die weldra aanbreekt, zal niet zijn zoals gewoonlijk. Voor heel wat mensen zullen ook deze feestdagen niet als muziek in de oren klinken.

Bij elke moeilijk moment, staat Tele-Onthaal aan de zijde van wie nood heeft aan een luisterend oor. Nu meer dan ooit.

Tele-Onthaal zal ook tijdens de komende feestdagen een luisterend oor zijn voor de honderden oproepers die kleine en grote emoties als eenzaamheid, verlies, wanhoop en verdriet kunnen uiten en delen tijdens deze bijzondere feestdagen.

Hebben cliënten, leden, sympathisanten,… van uw organisatie, dienst of vereniging wel nood aan een extra luisterend oor tijdens deze eindejaarsperiode? Verwijs hen gerust door naar Tele-Onthaal, wij luisteren 24/7, ook tijdens de feestdagen. Bel Tele-Onthaal gratis en anoniem op het nummer 106 of chatten kan via de link: tele-onthaal.be.

 

Help jij mensen via jouw social media de weg tonen naar het hulpaanbod van Tele-Onthaal tijdens de feestdagen?

Dat kan via:

1/ Facebook
Tele-Onthaal Facebook Post 1
Tele-Onthaal Facebook Post 2

2/ Instagram

Tele-Onthaal Instagram Post 1
Tele-Onthaal Instagram Post 2

3/Twitter
Tele-Onthaal Twitter Post 1
Tele-Onthaal Twitter Post 2

Teleonthaal