Alle noodzakelijke informatie om je beroep kwalitatief te kunnen uitoefenen, daar gaan we voor! De VVKP - website is er natuurlijk voor klinisch psychologen!

Welkom beste collega,

De website van de VVKP steekt boordenvol relevante informatie voor klinisch psychologen. Zowel de nieuwste ontwikkelingen in het wetenschappelijk domein van de klinische psychologie alsook de laatste actualiteit rond ons beroep. VVKP tracht je zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

We hopen dat je vlot je weg kunt vinden in de diverse dossiers en dat je geïntrigeerd raakt door het titanenwerk dat onze vele vrijwilligers verrichten in de VVKP - divisies. Neem eens een kijkje bij onze vele ledenvoordelen of ontdek de interessante navormingsactiviteiten.

Mis je nog bepaalde info? Laat het ons dan zeker weten. Hoewel we voornamelijk werken met vrijwilligers, zullen we trachten de informatie zo snel mogelijk aan te vullen.   

Nog geen lid? Dan hopen we je via deze site te overtuigen van de noodzaak om je te verenigen binnen VVKP. Alleen door samen aan dezelfde koord te trekken kunnen we de situatie van ons beroep verbeteren!