Alle noodzakelijke informatie om je beroep kwalitatief te kunnen uitoefenen, daar gaan we voor!

Welkom bij VVKP

Waar expertise en gemeenschap elkaar ontmoeten

Beste collega,

We heten je van harte welkom en zijn blij dat je de weg hebt gevonden naar onze digitale thuisbasis. Bij VVKP begrijpen we de diepgaande impact van je werk op het leven van mensen en de ruimere samenleving. Als grootste beroepsvereniging van klinisch psychologen in België streven we ernaar om collega's zoveel mogelijk ruimte te bieden om professionele groei mogelijk te maken en om zinvolle verbindingen met collega's te faciliteren in het voortdurend evoluerende veld van de klinische psychologie.

Wat je hier kan vinden

1. Een schat aan informatie: Navigeer door een schat aan informatie en nieuwsberichten over de klinische psychologie als beroep en als wetenschap. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de psychologie en krijg toegang tot uitgebreide thematische dossiers die je zullen verrijken in jouw ontwikkeling als psycholoog.

Ga naar dossiers

Ga naar nieuwsberichten

 

2. Een levendige gemeenschap: Maak verbinding met gelijkgestemde collega's, neem deel aan stimulerende discussies en ontwikkel betekenisvolle relaties binnen onze bloeiende professionele gemeenschap van psychologen. Deel inzichten, zoek advies en werk samen aan projecten die echt het verschil maken.

Ga naar divisies

Ga naar regiokringen

 

3. Permanente vorming: Verbeter je vaardigheden als clinicus en verscherp je theoretische kennis via een uitgebreid aanbod van studiedagen, webinars en workshops. VVKP is samen met heel wat vormingspartners klaar om ervoor te zorgen dat jij kan uitblinken als gezondheidszorgbeoefenaar.

Ga naar vorming en opleiding

Ga naar agenda

 

4. Loopbaanondersteuning: Of je nu een ervaren psycholgen bent of je net aan je reis begint als professional, onze vacaturelijst zal je helpen om de juiste opportuniteiten te vinden en een succesvolle loopbaan uit te bouwen. Bovendien staan we je als vereniging ook steeds bij tijdens de uitoefening van je beroep!

Ga naar vacatures

Neem contact op met ons

 

5. Belangenbehartiging: Sluit je aan bij onze missie om te pleiten voor het belang van geestelijke gezondheid en de onschatbare rol die klinisch psychologen spelen in de samenleving. Maak deel uit van positieve verandering en ondersteun ons als beroepsvereniging in het ondersteunen van uw professionele belangen!

Lees meer over hoe we jouw belangen behartigen

Ga naar ledenvoordelen

Interesse om lid te worden?

Terwijl je door onze website navigeert zal je ontdekken dat VVKP niet zomaar een vereniging is; het is een warme gemeenschap die jouw passie, toewijding en de uitdagingen die je tegenkomt als klinisch psycholoog, perfect begrijpt. Samen met een team van gelijkgestemden staan we klaar om je te versterken, te ondersteunen en je ontwikkeling in het veld van de psychologie te stimuleren.

Samen zullen we blijven bijdragen aan de toekomst van de psychologie, verandering inspireren en het welzijn van talloze levens verbeteren.

Meer informatie over lidmaatschap