Wij zorgen dat jij weet wat je moet doen zodat jij je kunt blijven concentreren op je werk als klinisch psycholoog!

Nieuwsbrieven en flashberichten

Als klinisch psycholoog wil je bezig kunnen zijn met je patiënten. Daarom bundelt VVKP het relevante nieuws voor jou zodat je als lid steevast goed geïnformeerd bent over wat er van belang is voor ons beroep. Onze maandelijkse nieuwsbrief barst van de nuttige informatie over de klinische psychologie in België en daarbuiten. De vaste rubrieken zijn als volgt:

  • Algemeen nieuws en updates
  • Aankomende VVKP-activiteiten
  • Extra data met opleidingen en activiteiten van onze partners
  • Informatie en oproepen omtrent wetenschap en onderzoek
  • Ledenhoek met daarin de nieuwste boeken, mediaberichten of ledenvoordelen

Daarnaast kan je je ook verwachten aan tussentijdse nieuwsflashes: dit zijn mails met daarin belangrijke informatie die snel moet worden verspreid. Zo ben jij als eerste op de hoogte!

Dossiers

Als lid van VVKP krijg je een handig overzicht in belangrijke inhoudelijke dossiers die onze divisies voorbereiden.  Als vertegenwoordiger van de klinisch psychologen bij de overheid zijn wij hét aanspreekpunt om alle relevante evoluties en initiatieven tot bij onze leden te brengen.

Bekijk onze dossiers

Tijdschriften

Als lid van de VVKP krijg je ons wetenschappelijk "Tijdschrift voor Klinische Psychologie" magazine 4 keer per jaar in je brievenbus. Hierin kan je uitgebreide informatie vinden over relevante thema's uit de wetenschappelijke of professionele psychologie. Bovendien kan je genieten van interessante kortingen bij vele andere, relevante uitgeverijen in onze sector. 

Ontdek het Tijdschrift voor Klinische Psychologie

Ontdek het aanbod bij onze partners

Veelgestelde vragen mbt de uitoefening van het beroep

Veel leden contacteren ons vaak met allerlei vragen mbt de uitoefening van het beroep. In je ledenprofiel kan je een handig overzicht vinden van de meest gestelde vragen met betrekking tot ons beroep. Kijk dus alvast eerst even op deze pagina of je vraag erbij staat vooraleer ons secretariaat te contacteren. Op deze manier help je ons om de wachttijd tot antwoorden voor iedereen wat kleiner te maken. 

Naar het ledenprofiel