12-10-20
Koen Lowet

Korting op opleidingen specifiek voor zelfstandigen

Deze Masterclass helpt jou als zelfstandig zorgverstrekker om je praktijk professioneel te leiden als een onderneming in de zorgsector, correct maar ook efficiënt én duurzaam. Alle belangrijke facetten voor de praktijkvoering komen aan bod, met oog voor de diversiteit tussen zelfstandige zorgverstrekkers: met of zonder ervaring, solo- of groepspraktijk (mono- of multidisciplinair), met of zonder personeel ... Voor starters is dit een uitstekende springplank. Voor ervaren zelfstandigen is het de start van een nieuw begin en een steun in de rug voor ambitieuze toekomstplannen.

Masterclass zorgmanagement voor psychologen

Informatie - en ontmoetingsdag voor startende zelfstandig psychologen

Korting op beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Dankzij een partnerschap tussen de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen en AMMA, marktleider in Medische Beroepsaansprakelijkheid, kan je genieten van een kwaliteitsvolle dekking aan interessante voorwaarden: als VVKP-lid betaal je slechts €62,84 per jaar (rechtsbijstand inbegrepen) in plaats van €112,75 per jaar!

Verzekering beroepsaansprakelijkheid

Inschrijving ondernemingsloket

Korting op EPD-systemen, publicaties en andere voordelen

Er komt heel wat kijken bij het starten als zelfstandige. Om je hierin zo goed als mogelijk te begeleiden heeft VVKP, in samenwerking met de Federatie Vrije Beroepen een gids ontwikkeld met alle noodzakelijke informatie om te kunnen beginnen als zelfstandige. Als lid krijg je maar liefst 50% korting op onze startersgids voor zelfstandig psychologen.

Startersgids voor zelfstandigen

Ben je op zoek naar materiaal voor in je wachtzaal? Dankzij je lidmaatschap bij  de VVKP ontvang je 10 % korting op alle producten.

Multimag: materiaal voor uw wachtzaal

Goedkoper tanken als VVKP-lid? Het kan! Met je lidmaatschap kan je met korting tanken bij meer dan 680 Q8 tankstations in de Benelux. Met de kaart ontvang je een fikse korting op de officiële brandstofprijzen. 

Voordelig tanken bij Q8

Mediris Multi focust zich op software binnen de gezondheidszorg. Als VVKP-lid kan je via een groepsaankoop een korting van 30% bekomen op de aankoop van een jaarabonnement Standaard of Plus gedurende het eerste jaar. 

Groepsaankoop Mediris Multi

QIT-online biedt software aan die fungeert als elektronisch patiëntendossier. Als VVKP-lid kan je hier genieten van een fikse korting op een jaarabonnement.

Korting elektronisch patiëntendossier (EPD) / Qit online

Zelfstandige Praktijkvoering

De Divisie Zelfstandige Praktijkvoering verzamelt expertise en adviseert het VVKP-bestuur over alles wat te maken heeft met de zelfstandige praktijkvoering in klinische psychologie.