12-10-20
Koen Lowet

Opleidingen

Deze Masterclass helpt jou als zelfstandig zorgverstrekker om je praktijk professioneel te leiden als een onderneming in de zorgsector, correct maar ook efficiënt én duurzaam. Alle belangrijke facetten voor de praktijkvoering komen aan bod, met oog voor de diversiteit tussen zelfstandige zorgverstrekkers: met of zonder ervaring, solo- of groepspraktijk (mono- of multidisciplinair), met of zonder personeel ... Voor starters is dit een uitstekende springplank. Voor ervaren zelfstandigen is het de start van een nieuw begin en een steun in de rug voor ambitieuze toekomstplannen.

Masterclass zorgmanagement voor psychologen

Informatie - en ontmoetingsdag voor startende zelfstandig psychologen

Publicaties en materialen

Er komt heel wat kijken bij het starten als zelfstandige. Om je hierin zo goed als mogelijk te begeleiden heeft VVKP, in samenwerking met de Federatie Vrije Beroepen een gids ontwikkeld met alle noodzakelijke informatie om te kunnen beginnen als zelfstandige. Als lid krijg je maar liefst 50% korting op onze startersgids voor zelfstandig psychologen.

Startersgids voor zelfstandigen

Multimag: materiaal voor uw wachtzaal

Voordelig tanken bij Q8

Groepsaankoop Mediris Multi

Korting elektronisch patiëntendossier (EPD) / Qit online

Zelfstandige Praktijkvoering

De Divisie Zelfstandige Praktijkvoering verzamelt expertise en adviseert het VVKP-bestuur over alles wat te maken heeft met de zelfstandige praktijkvoering in klinische psychologie.