Inschrijving klinisch psychologen en orthopedagogen conventie ELP regio Emergo

31-03-22
Terugbetaling

Vanaf 4 april 2022 kan u zich als psycholoog/orthopedagoog kandidaat stellen voor de conventie eerstelijnspsychologische zorg in regio Emergo. In aanloop hier naartoe willen het netwerk Emergo (volwassenen en ouderen) en Pangg0-18 (kinderen en jongeren) u graag informeren over de eerst komende oproep waarop U zich kandidaat kan stellen. We nodigen u daarom graag uit op één van onze infosessies die doorgaan op 31 maart en 7 april. Wees van harte welkom. Lees er hier meer over.

Beste klinisch psycholoog of orthopedagoog,

Vanaf 4 april 2022 kan u zich als psycholoog/orthopedagoog kandidaat stellen voor de conventie eerstelijnspsychologische zorg in regio Emergo.

Het netwerk Emergo (volwassenen en ouderen) en Pangg0-18 (kinderen en jongeren) willen u informeren over de eerst komende oproep waarop U zich kandidaat kan stellen. We nodigen u daarom graag uit op één van onze infosessies. 

Tijdens deze sessies zal er meer informatie gegeven worden over de netwerken GGZ en de eerstelijnszones. Er wordt stilgestaan bij de ontstaansreden van de nieuwe conventie, de visie en de verschillende zorgpakketten waarop kan ingetekend worden. Tot slot duiden we u ook de concrete procedure tot kandidaatstelling.

Deze sessies worden online gepland op:

•        Donderdag 31/03/2022 van 19u00 tot 21u00.

•        Donderdag 07/04/2022 van 19u00 tot 21u00.

Indien u interesse heeft om een infosessie te volgen dan vragen we om hiervoor in te schrijven via elp@netwerkemergo.be . We bezorgen u een bevestiging van inschrijving. U ontvangt de online link een dag voordien.

Heeft u interesse om als zorgverstrekker opdrachten op te nemen in het kader van deze conventie, maar laat uw agenda het niet toe om aan één van deze infosessies deel te nemen? De online infosessie van 31/03 zal worden opgenomen en online beschikbaar worden gesteld. U kan de link naar deze sessie vanaf 01/04 terugvinden op onze website.

Emergo
logo