25-02-20
Vereniging

Vele mensen stellen zich de vraag waarom je lid maken bij een vereniging? Dat proberen we in deze blog even helder te krijgen.

VVKP: what's in it for me?

Tijdens deze periode waarin het lidmaatschap hernieuwd wordt, stellen nogal wat psychologen zich de vraag of het nuttig is om zich lid te maken van de VVKP. Ze kijken daarbij naar de ledenvoordelen.

Maar we hopen dat je in de eerste plaats aansluit bij de VVKP omdat je deel wilt uitmaken van een groter geheel. 

De VVKP is namelijk allereerst een ledenvereniging en dat betekent in essentie het volgende:

Een paar psychologen willen graag een aantal dingen veranderd zien: een beter statuut, meer appreciatie, betere toegang tot informatie, enz. Ze beseffen al snel dat ze dit niet alleen kunnen, maar mogelijks wel als ze samenwerken. Ze besluiten daarom om een beetje geld en een beetje van hun tijd samen in een "potje" te steken. Door dat "potje" beschikken ze over middelen en mensen die ze aan het werk kunnen zetten om net die dingen te veranderen, die ze in hun eentje niet kunnen veranderen. Regelmatig komen ze samen om te kijken of hun geld en energie ook effectief gebruikt wordt om die doelen te bereiken die ze voor ogen hadden. 

Dat is in essentie waar een ledenvereniging zoals de VVKP voor staat. 

Waar staat VVKP voor?

Jouw lidmaatschap is jouw bijdrage in het "potje" en stelt de VVKP in staat om haar werk te doen. Dankzij jouw lidmaatschap kan je ook mee bepalen welke richting we uit moeten als groep van klinisch psychologen. Sluit je aan bij onze divisies en neem mee verantwoordelijkheid op of steek gewoon een handje toe in het vele werk dat gedaan moet worden. Dankzij onze divisies kunnen we stevige dossiers opbouwen waar we met zijn allen wat aan hebben.

Naar onze divisies

Naar onze dossiers

Daarnaast doen we uiteraard hard ons best om het lidmaatschap ook financieel aantrekkelijker te maken door je allerlei voordelen aan te bieden die nuttig zijn voor je kunnen zijn. 

Naar onze ledenvoordelen

 

 

Sluit je dan daarom aan bij VVKP!

We hopen dan ook dat jullie (opnieuw) massaal kiezen om lid te worden van de VVKP. Om samen middelen, tijd en energie te steken om onze gezamenlijke doelen te bereiken. 

Was je al lid van VVKP? Maak dan gebruik van de hernieuwingslink die je ontvangen hebt

Nog geen lid van VVKP? 

Klik hier om lid te worden

Veelgestelde vragen bij het hernieuwen van mijn VVKP - lidmaatschap

Probleem met het hernieuwen van je VVKP - lidmaatschap? Lees even onze tips vooraleer je het secretariaat contacteert!

Tips voor een vlotte hernieuwing