Wetenschap en praktijk, jonge starters ondersteunen en onze leden regionaal informeren. Leerrijk, maar vooral ook leuk netwerken. Daar draait het in de VVKP - activiteiten om!

Jaarlijkse studiedag

De studiedag 2019 werd op 27.09 gehouden in Leuven. Het werd een boeiende, maar vooral interactieve dag. Aan de hand van een belevenisbeurs en interactieve lezingen konden deelnemers echt kennismaken met E - health toepassingen voor klinisch psychologen.

Studiedag VVKP: E-health in de klinische praktijk: hype of hulp?

De maatschappij digitaliseert in snel tempo. Is E - health het antwoord waarop de klinische praktijk zit te wachten? Of gaat het eerder om een hype die veelbelovend lijkt, maar niet verzoenbaar is met het ambacht van psychologen? VVKP organiseert deze studiedag in samenwerking met QITOnline!
Provinciehuis Leuven, Leuven
Algemene klinische psychologie
Eerstelijnspsychologie
Forensische psychologie
Neuropsychologie
Psycho-oncologie
Psychotherapie

Info- en ontmoetingsdag voor startende zelfstandige psychologen

Plannen om als zelfstandig psycholoog aan de slag te gaan? Mis dan zeker deze infodag niet! Deze dag is immers dé dag om bij te wonen als je overweegt om een praktijk te starten of nog maar net gestart bent als zelfstandige. Experten en ervaringsdeskundigen zorgen ervoor dat je alle praktische info krijgt die je nodig hebt om te kunnen starten.

Info - en ontmoetingsdag voor startende zelfstandigen 2019

Plannen om als zelfstandig psycholoog aan de slag te gaan? Mis dan zeker deze infodag niet!
09:00
KAVA Antwerpen, Antwerpen
Algemene klinische psychologie
Eerstelijnspsychologie
Forensische psychologie
Neuropsychologie
Psycho-oncologie
Psychotherapie

Provinciale infosessies

Elke 2 jaar organiseert VVKP een ronde door Vlaanderen om de leden te informeren en met hen in gesprek te gaan rond diverse thema's die het beroep aanbelangen. De volgende ronde zal gehouden worden in 2020.