Wetenschap en praktijk, jonge starters ondersteunen en onze leden regionaal informeren. Leerrijk, maar vooral ook leuk netwerken. Daar draait het in de VVKP - activiteiten om!

Jaarlijkse studiedag

Wegens de Corona-maatregelen hebben we de beslissing genomen om onze studiedag 2020 die zou doorgaan op 01.10.2020 te verschuiven naar het voorjaar van 2021.  Deze studiedag zal in het teken staan van 50 jaar Tijdschrift Klinische Psychologie. Met andere woorden, de klinisch psycholoog gaat onder review. 

De studiedag is gepland op 4-5-2021 in het congrescentrum Lamot in Mechelen!

Opzet en voorlopig programma

Info- en ontmoetingsdag voor startende zelfstandige psychologen

Plannen om als zelfstandig psycholoog aan de slag te gaan? Mis dan zeker deze infodag niet! Deze dag is immers dé dag om bij te wonen als je overweegt om een praktijk te starten of nog maar net gestart bent als zelfstandige. Experten en ervaringsdeskundigen zorgen ervoor dat je alle praktische info krijgt die je nodig hebt om te kunnen starten.

 

 

Infodag Startende Zelfstandige Klinisch Psychologen

9.15u tot 16.45u
Kantoor VVKP, Brussel
Algemene klinische psychologie

Provinciale infosessies

Elke 2 jaar organiseert VVKP een ronde door Vlaanderen om de leden te informeren en met hen in gesprek te gaan rond diverse thema's die het beroep aanbelangen. De volgende ronde zal gehouden worden in 2020.