Gezocht en gevonden

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, testmateriaal of zelf naar intervisie of supervisie? Misschien vind je het hier dan terug.

Neuropsychologische aandachtsstesten

Zoekertje geplaatst op
28-02-20

Beste collega,
Wenst u mee te werken aan de modernisering van neurospychologische testen om aandacht en concentratie te meten?
In het kader van mijn masterproef aan het Neuropsychology Lab (www.neuropsychologylab.be) van de KU Leuven ben ik op zoek naar (para)medici die psychodiagnostisch onderzoek verrichten bij patiënten met een niet-aangeboren hersenletsel of neurodegeneratieve aandoening. Via een surveyonderzoek willen we het gebruik van neuropsychologische aandachtstesten in Vlaanderen nagaan. Deze vragenlijst duurt ongeveer 10 à 15 minuten. Met uw deelname maakt u kans op een waardebon van Fnac of bol.com ter waarde van €20 en helpt u dit onderzoek een heel stuk verder. Alvast bedankt voor uw deelname. Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om ze te stellen! Contact: fien.billion@student.kuleuven.be link vragenlijst: https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6tj9iLSWZw6qlbn

Interesse in dit zoekertje?

Fien
Billion

Rustig gelegen praktijkruimte Geel (Ten Aard)

Zoekertje geplaatst op
10-12-19

Volgde je een therapie-opleiding en ben je op zoek naar een aangename, rustig gelegen praktijkruimte ? Zelf ben ik psycholoog - systeemtherapeut voor jongeren en volwassenen en werk hier slechts enkele dagen, dus deel ik graag deze werkplek. Momenten zijn in overleg af te spreken.

Interesse in dit zoekertje?

Hilde
Verhoeven

Zelf zoekertje plaatsen?

Heb je een zoekertje? Je kan dit op onze website plaatsen.

Deze dienst is gratis voor leden van VVKP.
Ben je geen lid? Dan kost het plaatsen van een zoekertje € 75.

Je kan online een formulier invullen en wij zorgen er dan voor dat het op de website komt.