Volstaat mijn registratienummer van de Psychologencommissie om opgenomen te worden in De verwijsijst?

Neen. De Psychologencommissie staat garant voor de erkenning van de titel ‘psycholoog’, maar niet voor de erkenning van ‘klinisch psycholoog’. 
Met De verwijslijst probeert VVKP een overzicht te geven van erkende klinisch psychologen in Vlaanderen. Het is daarom ook noodzakelijk om aan te tonen dat je bent afgestudeerd als klinisch psycholoog. Een erkenningsnummer toont enkel de erkenning als ‘psycholoog’ aan en volstaat dus niet.

Wat moet ik doen om geregistreerd te worden als ‘gecertificeerd klinisch psycholoog’?

Je kan je enkel registreren als ‘gecertificeerd klinisch psycholoog’ indien je lid bent van VVKP. Als dit in orde is, mail je een kopie/scan van je visum door naar ons. 

Aanvraag register 

Ik vind mezelf niet terug op de website onder ‘zoek een klinisch psycholoog’?

Wil je even in je ledenprofiel nakijken of je wel hebt aangevinkt dat je gegevens publiek getoond mogen worden en dat je profiel volledig is?

Naar mijn ledenprofiel

Indien je ook dan jezelf niet terugvindt, kan het zijn dat je nog niet bent opgenomen in De verwijslijst en moet je dit eerst in orde brengen. 

Aanvraag De verwijslijst

Moet ik opnieuw registreren voor De verwijslijst?

Als je al geregistreerd bent voor De verwijslijst, dan hoef je dit niet nog eens te doen. Wij kennen je kwaliteitslabels automatisch toe wanneer we de nieuwe website en bijhorende zoek - functie lanceren!

Ben je nog niet geregistreerd voor De verwijslijst? Doe het dan snel zodat cliënten en verwijzers je makkelijk kunnen terug vinden.

Meer informatie over De verwijslijst!