Sponsors

04-04-24
Steven Joris

Hieronder vind je informatie van onze verschillende sponsors, en de diensten die zij verlenen die nuttig kunnen zijn voor onze leden.

Doctena

Doctena is een online agenda systeem die het afspraken beheer in uw praktijk optimaliseert en uw patiënten een aangename ervaring biedt. Het verbetert en vergemakkelijkt de communicatie met patiënten en maakt het boeken van afspraken moeiteloos. Door het gebruik van Doctena verhoogt de online zichtbaarheid van uw praktijk, bespaart u waardevolle tijd en kan er veel efficiënter gewerkt worden. Hierdoor blijft er meer tijd over voor wat belangrijk is, namelijk de zorg voor patiënten.

Meer info over het Doctena-systeem

Ga naar de website van Doctena

AMMA

AMMA is een onderlinge verzekeringsmaatschappij aktief in de zorgsector , een niet-commerciële onderneming zonder winstoogmerk, 70 jaar geleden opgericht door de zorgverleners zelf.

Via onderstaande link kan je meer informatie vinden over AMMA en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zijn aanbieden.

Meer info over beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Ga naar de website van AMMA

EBPracticenet

Ebpracticenet is het referentieplatform voor Evidence Based Practice voor alle Belgische zorgverleners. Hier vindt u alle richtlijnen en andere EBP-informatie gevalideerd door het EBP-programma.

Lees hier meer over richtlijnen

Ga naar de website van ebpracticenet