18-05-20
dezorgsamen

We zijn op zoek naar getuigenissen van hulpverleners in deze COVID-19 crisis. Vertel ons jouw verhaal. Dat kan in geschreven vorm of in een korte smartphone-video van 30 à 60 seconden. Mail het ons op getuigenis@dezorgsamen.be.

Werk je in zorg of welzijn? Dan geef je in deze Coronatijden alles wat je hebt. Fysiek, maar zeker ook mentaal kan de belasting groot zijn.  Daarom creëerden we www.dezorgsamen.be, een informatieplatform dat je veerkracht en weerbaarheid wil ondersteunen. Je vindt er tips om goed voor jezelf en  je collega’s te zorgen, toegang tot directe hulp, een checklist om je mentale weerbaarheid af te toetsen en webinars.
Op www.dezorgsamen.be willen we graag getuigenissen publiceren: concrete verhalen van mensen op het terrein. Hoe laad jij je batterijen op? Waar put jij energie uit? Bij wie kan jij terecht voor een mentale opkikker? Hoe breng jij de tips van De ZorgSamen in de praktijk? Met die verhalen recht uit de praktijk willen we anderen inspireren om mentaal fit te blijven en het vol te houden. 

Vertel ons jouw verhaal. Dat kan in geschreven vorm of in een korte smartphone-video van 30 à 60 seconden. Mail het ons op getuigenis@dezorgsamen.be

Samen dragen we zorg voor elkaar!  #dezorgsamen.
Bedankt voor je bijdrage!


Wie zijn De ZorgSamen? Meer info vind je hier.