23-07-24

Hoogbloeier biedt jaarlijks een aantal opleidingstrajecten aan aan professionelen in de zorg, waaronder psychologen, psychotherapeuten, om meer kennis over hoogbegaafdheid te verwerven. Op die manier kunnen zij hoogbegaafde cliënten beter begrijpen en ondersteunen.

Goed in je hoogbegaafde vel

We vinden het belangrijk om een netwerk uit te bouwen zodat onze leden makkelijker toegang krijgen tot een kwaliteitsvol aanbod aan vormingen. Deze vormingspartners bieden overigens significante kortingen aan VVKP-leden. We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat Hoogbloeier een vormingspartner wordt van VVKP!

Op de website van Hoogbloeier kan heel wat informatie terugvinden, alsook een ruim aanbod aan trajecten en modules.

VVKP-leden kunnen genieten van een korting van 10% op alle trajecten en modules.

Traject begaafdheidscoach

Hoogbloeier biedt als expertise-instelling een 'traject begaafdheid' aan waarbij je wordt opgeleid tot begaafdheidscoach. Met deze zeer uitgebreide en diepgaande theoretische en praktische opleiding vergroot je je wetenschappelijke kennis op het gebied van diagnosticeren en begeleiden van (hoog)begaafden en begaafde onderpresteerders in een adviespraktijk. Tijdens de opleiding worden concrete cases afgewisseld met wetenschappelijke theorievorming over het onderwerp. Hierdoor ben je in staat om wetenschappelijk onderbouwde adviezen te geven en daar een juiste praktische aanpak aan te koppelen.

Lees hier meer over het traject

Bekijk hier het volledige programma