Erkenningscommissie

14-01-22

Om het kwaliteitslabel ‘traumapsycholoog' uit te reiken aan klinisch psychologen die voldoen aan de criteria van het competentieprofiel zal een erkenningscommissie opgericht worden. We doen een warme oproep naar leden die graag willen zetelen in de erkenningscommissie. Je kan je hiervoor kandidaat stellen bij onze projectmedewerker Ellen Excelmans.

Mensen met traumagerelateerde klachten krijgen vaak niet de zorg die ze nodig hebben.  Op vraag van het Instituut voor Gelijkheid van Mannen en Vrouwen heeft de VVKP een competentieprofiel opgesteld voor klinisch psychologen die werken met trauma-patiënten.  Bedoeling is om binnen De verwijslijst een kwaliteitslabel ‘traumapsycholoog' uit te reiken aan klinisch psychologen die voldoen aan de criteria van het competentieprofiel.  Hiertoe zal een erkenningscommissie opgericht worden.  

Langs deze weg willen we een oproep doen naar leden die willen zetelen in de erkenningscommissie.  Kandidaturen kunnen ingezonden worden bij de projectmedewerker: ellen.excelmans@vvkp.be.  

 

Meer informatie over het kwaliteitslabel: 

dossier project trauma