Onderzoek Corona Diaries – Track your emotions!

14-04-20
Onderzoek

Het KULeuven Mindfulness Research Center nodigt u uit om mee te werken aan onderzoek mbt deze COVID-19 crisis

Beste,
 
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek dat peilt naar de impact van de Corona crisis op onze emoties. Het onderzoek wordt uitgevoerd aan de KU Leuven.
Via dit onderzoek willen we nagaan hoe we de pandemie ervaren en wat de impact is van de door de overheid getroffen maatregelen op ons mentaal welzijn.
 
Bent u hier ook nieuwsgierig naar? 
 
Vul gedurende twee maanden iedere avond een korte vragenlijst in via een app op je smartphone en help ons begrijpen wat de sociaal-emotionele impact van de huidige situatie is. U kan zelf bijhouden hoe uw emoties en gedrag mogelijks veranderen. Velen van ons houden al bij hoeveel stappen we per dag zetten. Waarom niet ook onze emoties tracken?! Verder krijgt u ook geheel vrijblijvend een aantal oefeningen die kunnen helpen om de stress te verminderen.
Wie mag er meedoen? Iedereen die 18 jaar of ouder is, in België woont, én een smartphone bezit.
Wilt u meedoen? Stuur een e-mail naar CoronaDiaries@kuleuven.be. Wij bezorgen u dan alle informatie die u nodig heeft om mee te doen.
Om het onderzoek degelijk te kunnen uitvoeren is het belangrijk een groot aantal deelnemers te hebben. Daarom vragen we u deze uitnodiging en flyer in bijlage verder te verspreiden naar vrienden, kennissen. 
 
Veel dank alvast!
Het Corona Diaries team,
Dr. Yasemin Erbas, dr. Marlies Houben , dr. Egon Dejonckheere, dr. Marta Walentynowicz, dr. Katleen Van der Gucht, Prof. Peter Kuppens
 
PS: Gezien we deelnemers rekruteren via “snowball sampling” waarbij gevraagd wordt deze uitnodiging verder te verspreiden kan het gebeuren dat u deze mail meer dan één keer ontvangt.