Doolaege Maaike

Erkenningsnummer:
962125030 Visum: 284569
Gecertificeerd klinisch psycholoog

Over Doolaege Maaike

Botst u op een aantal moeilijkheden? Voelt het alsof u ergens in vastgelopen bent? Dan kan u bij mij terecht! Ik bied individuele gesprekstherapie aan voor volwassenen vanaf 18 jaar.

De visie die ik hanteer is dat uw hulpvraag en uw klachten telkens ingebed zijn in een unieke context. Meer bepaald maken uw klachten deel uit van een eigen verhaal. Het is daarom belangrijk dat u de nodige tijd en ruimte krijgt om op verhaal te kunnen komen. Vanuit die invalshoek vormt het spreken een centraal element doorheen de therapie.
Spreken kan verschillende effecten met zich meebrengen en opent mogelijkheden tot verandering. Het kan pijn doen, maar het kan ook zorgen voor verrassing, of een gevoel van opluchting of bevrijding teweegbrengen. Door te spreken kunnen we samen de context van uw klachten beluisteren en kan u de tijd nemen om uw verhaal op eigen tempo te verkennen. Langs deze weg kan er een eigen therapeutisch proces in gang worden gezet. Uw verhaal, uw lijden en uw klachten zijn zeer uniek en deze zullen dan ook richting geven aan hoe de therapie vorm zal krijgen.

U kan bij mij terecht met zeer uiteenlopende problematieken. Dit kan gaan om angst, depressie, dromen, relatieproblemen, eetproblemen, dwang, problemen met identiteit, psychose, en dergelijke meer. De enige voorwaarde is dat u de klachten zélf als een probleem of lijden ervaart.

Ervaring met volgende klachten

Angst
Depressieve klachten
Eetproblemen
Hechtingsproblemen
Psychose
Relatieproblemen
Slaapproblemen
Stress
Trauma
Zingeving en zingevingsvragen
Misbruik
Persoonlijkheidsproblematiek

Ervaring met volgende interventies

Psychotherapie
Algemene klinische psychologie

Locaties

Meileveld 2A, 9620 Zottegem

Begeleiding in organisatie/onderneming
Begeleiding via internet

Doelgroepen

Volwassenen

Talen

Engels
Nederlands

Relevante werkervaring

Mijn masterdiploma in de klinische psychologie behaalde ik aan Universiteit Gent. Ik heb stage gelopen in Kliniek Sint-Jozef, Centrum voor Psychiatrie en Psychotherapie, te Pittem op de afdeling angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblemen. Daar heb ik heel wat ervaring opgedaan in het psychologisch begeleiden van volwassenen met een brede waaier aan problematieken.

Momenteel ben ik aan het werk als klinisch psychologe bij het Geniaal Paramedisch Atelier te Zottegem. Ondertussen ben ik ook werkzaam als vrijwilligster bij de Achthoek te Harelbeke, een initiatief voor ondersteunend wonen. Daarnaast school ik mij ook voortdurend bij en doe ik regelmatig aan intervisie en supervisie.

Incorrect gegevens?

Zijn de gegevens op deze pagina volgens u niet correct. Stuur een mail naar ons secretariaat om deze te controleren. Indien uw eigen gegevens verkeerd zijn, kunt u steeds inloggen om uw profiel bij te werken.