De zaal

De vergaderzaal van de VVKP bevindt zich op de bovenste verdieping van een leuk herenhuis. De zaal biedt plaats aan een 20 - tal personen en is voorzien van een breedbeeldtv voor projectie. Ideaal voor een vergadering of vorming/intervisie. 

Faciliteiten

  • 20 personen (heeft u meer deelnemers, neem dan eventjes met ons contact op)
  •  Breedbeeldtv voor projectie
  •  Internet
  •  Keuken
  •  Cateringmogelijkheden
  •  Ontspanningsruimte

Bereikbaarheid

De vergaderzaal is gelegen in de kantoren van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen, op de Oude Graanmarkt 48, 1000 Brussel, midden in de gezellige Dansaert - buurt

Te voet

Je kan rechtstreeks vanuit het treinstation Brussel - centraal te voet wandelen naar het kantoor. Je wandelt langs de Grasmarkt, over het Beursplein de populaire Dansaertstraat in en arriveert zo op de Oude Graanmarkt. Je wandelt er 12 minuten over. 

Metro of tram

Vanuit Brussel - Centraal neem de metro richting West - Station of Erasmus. Stap af aan halte De Brouckère of Sint - Katelijne. Je wandelt dan nog zo'n 5 minuten. 

Vanuit Brussel - Noord neem je tram 3 richting Churchill of tram 4 richting Stalle en stapt af aan halte De Brouckère.

Vanuit Brussel - Zuid neem je tram 3 richting Esplanade of tram 4 richting Noordstation en stapt af aan halte De Brouckère. Je wandelt dan nog zo'n 5 minuten. 

Wagen

Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt van de Oude Graanmarkt aan de hand van publieke parkings.

Tarieven

De ruimte kan ter beschikking worden gesteld voor een uur, een dagdeel, 1 of meerdere dagen. Er is een bijzondere korting voor VVKP - leden. Raadpleeg de bestelbon voor meer informatie. 

 

Nuttige documentatie