Wij zoeken zorgverstrekkers - inschrijvingsinfo

05-04-22

Het netwerk Pangg 0-18 en netwerk Emergo doen een warme oproep in het kader van de conventie psychologische zorg in de eerste lijn om je kandidatuur te stellen als zelfstandige zorgverstrekker & organisatie in de regio Boom-Mechelen-Lier. Het indienen van je kandidatuur kan tot 19 april. Lees hier hoe je je kandidaat kan stellen.

Beste zorgverstrekker,

Beste organisatie,

De uitrol van de RIZIV-conventie eerstelijnspsychologische zorg is in volle ontwikkeling. Vanuit de public mental health visie willen we psychologische zorg laagdrempelig maken op buurt- en wijkniveau, met sterke aandacht voor multidisciplinaire samenwerking.

Wenst u zich kandidaat te stellen vanuit zelfstandige activiteit of vanuit een organisatie in loondienst? Vul dan hier uw portfolio in. U kan de inhoud van de zorgpakketten nalezen bij bijgevoegde presentatie. Voor meer info over het kader en de modaliteiten kan u de online infosessie hier bekijken. We verwachten uw inschrijving voor 19 april.

Bent u een organisatie, centrum of dienst met interesse om een werkplek te bieden voor een zelfstandige zorgverstrekker, dan vragen we u om dit formulier in te vullen voor eind april. Op deze manier kunnen we zelfstandige zorgverstrekkers op de juiste locaties matchen, rekening houdend met de prioritaire noden die binnen de ELZ reeds geformuleerd werden.

Voel u vrij om voor bijkomende vragen contact op te nemen met de lokale coördinatoren eerstelijnspsychologische zorg. Ze bekijken graag met u uw specifieke situatie.

 

Bart Jansen

Lokale coördinator psychologische zorg in de 1e lijn volwassenen

Netwerk Emergo | T. 0470/70 33 37 | bart.jansen@netwerkemergo.be

Ludmilla Moons

Lokale coördinator psychologische zorg in de 1e lijn kinderen & jongeren

Netwerk Pangg 0-18 | T. 0493/406493 | ludmilla.moons@pangg0-18.be

 

Logo Emergo
Logo pang