Webinar - opleiding om trainer te worden voor lagerugpijn

30-09-21

Voor klinisch psychologen met interesse in samenwerken met andere beroepsgroepen en behandelen van lage rugpijn voorziet Domus Medica in samenwerking met VVKP deze webinar. Voorkennis is niet nodig, om een trainer te worden volg je een vrij beschikbare e-learning en deze webinar.

Op 7 oktober van 20.00 tot 22.00 uur

Op 7 oktober, van 20.00 tot 22.00 uur, organiseert Domus Medica een webinar over lage rugpijn en radiculaire pijn voor psychologen, huisartsen en physio therapeuten. Na deze train-the-trainer kunt u zelf LOK/K’s of webinars geven over lage rugpijn en radiculaire pijn. Tijdens deze vorming krijgen huisartsen, kinesisten en psychologen de kans om samen te werken rond casussen en ook tips om patiënten met lage rugpijn gerust te stellen.

Deze webinar is open voor alle psychologen die interesse hebben in het omgaan met lage rugpijn, idealiter werkend op de eerstlijn maar niet noodzakelijk. Er is een e-learning beschikbaar rond het onderwerp dat voldoende voorkennis geeft om trainer te worden.

Dit werd in het kader van een project opgestelt dat gefinancieerd is van de Vlaamse Overheid. Meer informatie over de rol van VVKP lees je hier.

Voor inschrijvingen en meer uitleg over de webinar:

- ga naar deze website van Domus Medica

- Log je in op de Domus Medica website

- Zet onder RIZIV nummer een 0 en voeg onder commentaren toe: Klinisch psycholoog