15-09-20

Dit is één van drie gratis webinars over de lokale kringwerking. Deze webinar gaat over "Administratie en Communicatie" en werd opgesteld van de Vlaamse Vereniging voor Logopedie, Vlaamse Beroepsvereniging Van Diëtisten, Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen, Ergotherapie Vlaanderen, Belgische Vereniging der Podologen en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen in het kader van een project gefinancierd door de Vlaamse Overheid.

Derde gratis Webinar over "Administratie en Communicatie"

Project "Lokale Betrokkenheid zorgberoepen in Eerstelijnszones"

n het kader van een project dat gefinancieerd is van de Vlaamse Overheid, hebben de VVKP samen met 5 andere beroepsverenigingen de derde van 3 gratis Webinar klaar om op 17 september vanaf 19u30 tot 20u30 te tonen. Deze keer gaat het over administratie en communicatie

Het doel van dit project en deze webinar is om zorgverstrekkers het belang van lokale samenwerking te tonen en deze te versterken. De beroepsverenigingen die meedoen aan dit project kunnen en willen hierin een faciliterende rol spelen.

VIND MEER OVER HET PROJECT HIER

De Webinar werd gemodereerd van Nathalie de Jonghe, dietiste en werkend voor de VBVD.

Ulrike Kool, beleidsmedewerke van VVKP, zal van start gaan bij deze webinar en de ervaringen van VVKP delen omtrent administratie en welke rol de beroepsverenigingen hierin kunnen spelen. 

Daarna zal elke beroepsvereniging gedurende 5 minuten hun best practices tonen en praktische tips geven over communicatie met kringen. Door de samenwerking in dit project werd duidelijk dat de beroepsverenigingen van elkaar  veel kunnen leren en deze kennis willen we zeker ook met jullie delen.

GA HIER NAAR HET EVENEMENT.

OF SCHRIJF JE DIRECT IN (TOT 16 SEPTEMBER).