Webinar 2 - Kwaliteit en Vorming

26-08-20

Dit is één van drie gratis webinars over de lokale kringwerking. Deze webinar gaat over "Kwaliteit en Vorming" en werd opgesteld van de Vlaamse Vereniging voor Logopedie, Vlaamse Beroepsvereniging Van Diëtisten, Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen, Ergotherapie Vlaanderen, Belgische Vereniging der Podologen en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen in het kader van een project gefinancierd door de Vlaamse Overheid.

Tweede gratis Webinar over "Kwaliteit en Vorming"

Project "Lokale Betrokkenheid zorgberoepen in Eerstelijnszones"

In het kader van een project dat gefinancieerd is van de Vlaamse Overheid, hebben de VVKP samen met 5 andere beroepsverenigingen de tweede van 3 gratis Webinar klaar om op 2 september vanaf 19u30 tot 20u30 te tonen. Deze keer gaat het over kwaliteit en vorming

Het doel van dit project en deze webinar is om zorgverstrekkers het belang van lokale samenwerking te tonen en deze te versterken. De beroepsverenigingen die meedoen aan dit project kunnen en willen hierin een faciliterende rol spelen.

VIND MEER OVER HET PROJECT HIER

De Webinar werd gemodereerd van Nathalie de Jonghe, dietiste en werkend voor de VBVD.

Deze keer zullen we eerst leren uit ervaringen van onze collega's van de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen die een kwaliteitslabel hebben ingericht. Marlene Reyns zal een presentatie geven en voor onze vragen openstaan.

Daarna zal Filip Schepens van Ergotherapie Vlaanderen ons wat praktische tips geven door verschillende opties toelichten om een vormingsaanbod op te richten voor de kringen.

Ga hier naar het evenement.

Of schrijf je direct in (tot 2 september).

De webinar 3 - Administatie & Communicatie

Op donderdag 17 september 19u30 tot 20u30

Kan je deze niet live meekijken? Geen nood, ook deze webinar wordt opgenomen. En ook hiervoor kunnen jullie zich al inschrijven.

MEER INFORMATIE OVER DEZE WEBINAR HIER.