VVKP wenst u fijne feestdagen

20-12-21

Vanuit VVKP wensen wij iedereen buitengewoon mooie feestdagen, een goede gezondheid en een voorspoedig 2022 toe.

De tijd vliegt! Het jaar is alweer bijna om. We hebben geen invloed op de omstandigheden waar we nu in leven, maar wel op hoe we ermee omgaan. Ondanks de bijzondere tijden zoals deze, waarin we veel voor onze kiezen krijgen en zorgverleners laten zien wat ze waard zijn, hebben we met onze vereniging toch veel kunnen verwezenlijken in het afgelopen jaar.

Zo mochten we drie nieuwe stafleden verwelkomen in ons VVKP-team. Daarnaast was er behalve de vele nieuwsberichten, activiteiten en projecten die we met onze leden gedeeld hebben ook ruimte voor een belangrijk jubileum. De viering van het 50-jarig bestaan van VVKP en het Tijdschrift Klinische Psychologie werd door een boeiende studiedag en jullie aanwezigheid luister bijgezet. Heel wat aandacht ging naar de bezorgdheden in de zorg, het vergroten en verbeteren van ons netwerk en onze blijvende inzet voor de leden, hun patiënten en naasten. 

We willen jullie namens het voltallige team van ganser harte bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons blijven stellen. We wensen u en uw familie warme feestdagen en een goede gezondheid toe.

Wij gaan er even uit om terug wat krachten te verzamelen. Er staat immers alweer een uitdagend jaar voor ons. Heel wat dossiers zijn in volle ontwikkeling. De uitrol van de conventie, de belangen van collega’s in de voorzieningen, de professionele stage, de verbinding tussen de klinisch psychologen onderling en de kwaliteitswet, om maar enkele te benoemen. Hoe langer hoe meer krijgen deze onderwerpen contouren, en willen wij waakzaam blijven om onze eigenheid en diversiteit van ons werkveld te blijven bewaken.

Wegens de kerstvakantie zijn wij gesloten van zaterdag 25 december tot en met zondag 9 januari. Vanaf maandag 10 januari staan wij weer graag voor u klaar!  

 

Wij wensen iedereen buitengewoon mooie feestdagen en een voorspoedig 2022.

Kerstcollage

De staf en het hele bestuur van VVKP