25-11-21

Help mee de herlancering van de communicatiecampagne “Stel je zorg niet uit!” te verspreiden en breng samen met het VPP in kaart hoeveel personen met een chronische ziekte momenteel ervaren dat hun zorg wordt uitgesteld door de poll in te vullen.

Opnieuw zijn er signalen dat er steeds meer zorg wordt uitgesteld in de ziekenhuizen omwille van het stijgend aantal coronabesmettingen. Hierdoor neemt de bezorgdheid omtrent de doelgroep personen met een chronische ziekte toe. Net als vorig jaar willen wij hen daarom oproepen: Stel je zorg niet uit! Zorg kan nog steeds op een veilige manier plaatsvinden

Via de herlancering van de communicatiecampagne die vorig jaar in november van start ging wil VVKP deze bezorgdheid mee onder de aandacht brengen door deze boodschap samen met de andere beroepsverenigingen VPP - Vlaams Patiëntenplatform, Axxon, VAN - Vlaams Apothekers Netwerk en Ergotherapie Vlaanderen zoveel mogelijk te verspreiden. 

Om in kaart te kunnen brengen hoeveel personen met een chronische ziekte momenteel ervaren dat hun zorg wordt uitgesteld lanceert het Vlaams Patiëntenplatform een poll. Je kan de bevraging naar uitgestelde zorg invullen tot en met 28/11/2021. 

 

Neem deel aan de poll

 

Ervaar jij problemen of krijg je vanuit je organisatie signalen over uitgestelde zorg, afschaffing van bezoek,…? Laat het VPP dit weten via info@vlaamspatientenplatform.be