29-10-21

VVKP stelt zijn 3 nieuwe stafleden aan u voor.

We verwelkomen graag drie nieuwe stafleden in ons VVKP team. Om jullie met hun kennis te laten maken stellen we ze even aan u voor.

 

 

 

Hallo, ik ben Lynn Delfosse, de nieuwe kringcoördinator van VVKP. Hoewel nieuw niet echt gepast is. Ik werkte reeds vier jaar voor VVKP bij de start van de kringwerking en neem nu de draad met veel enthousiasme terug op. Ik zal mij inzetten om de kringwerking te ondersteunen en verbinding te vormen tussen kringen, over kringen en tussen onze vereniging en de kringwerking. Je zal mij regelmatig eens in de mailbox terugvinden. Heb je vragen, van welke aard dan ook, aarzel niet om contact te nemen! Je kan mij bereiken op lynn.delfosse@vvkp.be.

Hallo, ik ben Yannick Cazier, de nieuwe communicatiemedewerker binnen VVKP. Ik zal mij in mijn functie vooral ontfermen over de opvolging van de verschillende communicatiekanalen en de uitbouw van het communicatiebeleid. Wanneer je iets wil melden op onze website of via onze sociale mediakanalen of vragen hebt mbt communicatie, dan mag je me altijd contacteren via dit e-mailadres: yannick.cazier@vvkp.be. Ik help je graag verder waar nodig en verheug me op een goede samenwerking. 

Ellen Excelmans gaat aan de slag als projectmedewerker vanaf december 2021. Ze zal zich ontfermen over de projecten die de VVKP ter harte neemt. Je kan haar bereiken op: ellen.excelmans@vvkp.be.