Train-the-trainer: Moderatoren gezocht voor intervisie-LOK's huiselijk geweld!

15-04-22

Domus Medica organiseert op 12 mei een ‘Train the Trainer bijeenkomst’. Hierbij gaat men op zoek naar moderatoren (huisartsen/psychologen) om LOK bijeenkomsten te begeleiden in de periode mei - december 2022. Lees er hier meer over.

In opdracht van de Vlaamse overheid werkte Domus Medica e-learningmodules uit over kindermishandeling, partnergeweld en ouderenmishandeling. 

Naast dit individuele en digitale vormingsaanbod, wenst Domus Medica deze thema's ook verder onder collega's bespreekbaar te maken. Daarom werden er in 2021 LOK pakketten ontwikkeld als verdere verdieping van de e-learning modules. Binnen deze LOK pakketten wordt verder gebouwd op de inhoud van de e-learnings en wordt er ook ingezet op peer-review en overleg met collega's aan de hand van casuïstiek. 

Op dit moment is Domus Medica op zoek naar moderatoren (huisartsen/psychologen) om LOK bijeenkomsten te begeleiden in de periode mei - december 2022. Interesse in het thema en in het modereren van een groep volstaat, u hoef geen inhoudelijk expert te zijn. U wordt uiteraard vergoed per LOK bijeenkomst (vergoeding = €250)

Moderatoren worden verwacht om deel te nemen aan een ‘Train the Trainer bijeenkomst’ op donderdagnamiddag 12 mei 2022 (Antwerpen, Lange Leemstraat 187).

 

Meer Info