Sta je op de lijst voor prioritair te vaccineren zorgverstrekker maar nog geen uitnodiging ontvangen? Bekijk dan jouw ebox!

03-03-21

Aan klinisch psychologen worden er momenteel uitnodigingen verstuurd om je te laten vaccineren. Bekijk of je op de lijst staat en bekijk zeker jouw ebox waar de volgende stappen het snelst zullen worden doorgestuurd.

Uitnodigingen voor vaccinatie komen terecht in jouw ebox

In sommige ELZ's blijven uitnodigingen door brief of bericht uit

We horen van sommige kringen en liaisons dat de uitnodigingen voor een vaccinatie als klinisch psychologe enkel in de ebox terecht kunnen komen en een brief of sms met specifieke informatie over de volgende stappen van de vaccinatie uitblijft.

Daarom roepen we ook op om jouw persoonlijke ebox in het oog te houden. Jullie kunnen deze ook koppelen aan een email adres. 

Wat betekend dat concreet?

Bekijk eerst of je op de lijst staat. Dat kan je doen door je aan te melden via deze link

Sta je volgens deze website nog niet op de lijst, neem dan contact op met de liaison van jouw eerstelijnszone. Doe dit tot uiterlijk 17 maart.

Is jouw status op de website "U staat wel op de lijst als prioritair te vaccineren zorgverstrekker" - bekijk dan zeker jouw ebox. De ebox is een elektronisch brievenbus van de overheid waar burgers verschillende brieven en nieuws elektronisch kunnen ontvangen. Daar zal de informatie over de volgende stappen heel rap beschikbaar zijn, andere wegen zoals berichten en brieven duren mogelijks langer.

Hier is de link naar de ebox website

Meer uitleg over de vaccinatie strategie, de liaisons en andere belangrijke informatie rond de vaccinatie vind je op de VVKP website.

Ga naar de VVKP website over de vaccinatie.

Linken aan jouw mail adres kan ook, klik daarvoor na aanmelding bovenaan op je naam en vervolgens op "mijn profiel". Daar kan de optie aangevinkt worden onder "meldingen" dat je wenst om meldingen over nieuwe berichten in jouw ebox via mail te krijgen.

Heb je verdere vragen over de ebox, raadpleeg dan eerst de FAQ van de ebox en richt andere vragen best meteen aan de juiste instanties van de overheid.