Permanente Vorming Eerstelijnspsychologische Zorg vanaf volgend academiejaar in een nieuw modulair jasje!

18-07-22

In samenspraak met VVKP, de verschillende universiteiten en hun diensten permanente vorming zal de opleiding Permanente Vorming ELP vanaf het najaar 2022 via het nieuwe modulaire systeem worden georganiseerd door vzw ELP Academie. Bekijk hier de inhoud van het programma en hoe je kan deelnemen.

De tweejarige interuniversitaire permanente vorming Eerstelijnspsychologisch Zorg werd de voorbije zes jaren afwisselend georganiseerd aan de KULeuven, VUB en Ugent. Deze opleiding zal vanaf het najaar 2022 in modules worden georganiseerd door vzw ELP Academie in samenspraak met de verschillende universiteiten, hun diensten permanente vorming (PPW Continuo, Levenslang Leren en Dunant Academie) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen. Op die manier willen ze een flexibel leertraject op maat kunnen aanbieden, naargelang eigen noden, doelgroep, tempo enz. Ze willen graag ook inspelen op de maatschappelijke noden en hervormingen binnen de eerstelijnsGGZ in ons land.

Via een combinatie van modules en supervisie kan het getuigschrift Eerstelijnspsychologische zorg behaald worden in twee jaar of meer. Op de website www.elp-academie.be kan u een folder downloaden met meer info en kan u zich indien gewenst ook inschrijven. Modules en supervisie kunnen indien gewenst ook los gevolgd worden.

Meer info en inschrijven

Mailen of info vragen kan via info@elp-academie.be

Meer info permanente vorming ELP

ELP