Oproep invullen vragenlijst MPO

13-05-22

De projectgroep Medisch-Psychologisch Overleg (MPO) vraagt jullie medewerking in de deelname aan een bevraging. De projectgroep is onlangs opgericht om samen een ondersteuningspakket te ontwikkelen om de samenwerking tussen psychologen en huisartsen te faciliteren en bestaat uit: Huis voor Gezondheid, VVKP, Domus Medica, BHAK, Bru-Stars en Brumenta. Hun doelstelling is het ontwikkelen van een kosteloos hulpmiddel om plaatselijke ontmoetingen tussen psychologen en huisartsen te ondersteunen. De projectgroep gaat weldra starten met het bepalen en uitwerken van de thema's voor het MPO. Bij deze wilt de projectgroep ook even bij jou horen welke thema’s je interessant zou vinden om tijdens zo'n overleg aan bod te laten komen. Help je de projectgroep mee met het bepalen van de thema's voor het MPO?

Beste collega’s

Graag brengen wij de bevraging van de projectgroep Medisch-Psychologisch Overleg (MPO) onder jullie aandacht. De bedoeling is om aan de hand van een ondersteuningspakket  de samenwerking tussen huisartsen en psychologen aan te moedigen en te verbeteren. Het pakket bestaat uit diverse thema’s. Deze zijn gebruiksklaar en onmiddellijk inzetbaar om een overleg mee te organiseren en te structureren.

De projectgroep is een initiatief van het Huis voor Gezondheid, in samenwerking met de VVKP, Domus Medica, BHAK, Bru-Stars en Brumenta. Men vertrekt vanuit de Brusselse situatie om een MPO te ontwikkelen dat dan verder verspreid zou kunnen worden. Op de eerste plaats zou dit overleg dienen om elkaar beter te leren kennen en afspraken te kunnen maken.

Een onderdeel van het project zou zijn dat men aan de hand van bepaalde thema’s met elkaar in gesprek zou gaan. De projectgroep zou graag van huisartsen en klinisch psychologen willen weten welke thema’s ze interessant zouden vinden om tijdens zo'n overleg aan bod te laten komen.

Neem deel aan de vragenlijst

Het invullen van deze vragenlijst zal maximaal een minuut van je tijd in beslagnemen. 

Kijk hier naar wat het huis van gezondheid uitgewerkt heeft rond het Medisch-Kinesitherapeutisch Overleg

Dank voor jullie medewerking.