Onderzoek bachelorproef

10-12-21

Neem deel aan een onderzoek voor een bachelorproef met als onderwerp: “Welke noden hebben zorgverleners bij het verwerken van perinataal verlies en is de hulp voor zorgverleners adequaat? Naar een betere rouwzorg in Vlaanderen.”

“Welke noden hebben zorgverleners bij het verwerken van perinataal verlies en is de hulp voor zorgverleners adequaat? Naar een betere rouwzorg in Vlaanderen.”

Laure Vansteenkiste en Laure Vercamer, twee studenten vroedkunde aan Vives hogeschool doen momenteel onderzoek voor hun bachelorproef met als onderwerp: “Welke noden hebben zorgverleners bij het verwerken van perinataal verlies en is de hulp voor zorgverleners adequaat? Naar een betere rouwzorg in Vlaanderen.”

Om het onderzoek te kunnen voeren, verspreiden de twee studenten een vragenlijst onder hulpverleners. Het zou een grote hulp zijn mocht u deze willen invullen en verspreiden onder de collega's. Het duurt slechts enkele minuten. Daarnaast voeren zij dit onderzoek uit met ondersteuning van het zorgnetwerk Sterrenkinderen en willen ze samen met hen, hulpverleners beter ondersteunen door op latere termijn een Toolbox aan te bieden. In deze Toolbox zitten Tools die de werknemer beter zou moeten ondersteunen rondom perinataal verlies op de werkvloer.

 

Neem deel aan het onderzoek

 

 

 

Bachelorproef