Nieuwe uitgave bij Uitgeverij Pelckmans: De omzwervingen van Amor: huldeboek voor Lieven Migerode bundelt thema’s als liefde, relaties en therapie.

05-05-22

Uitgeverij Pelckmans stelt nieuwe uitgave voor: De omzwervingen van Amor: huldeboek voor Lieven Migerode bundelt thema’s als liefde, relaties en therapie.

Liefde is mooi en liefdesrelaties maken het leven de moeite waard. Liefde zorgt voor gehechtheid, intimiteit, verlangen, seksualiteit. Maar liefde is ook complex en relaties zijn vaak moeilijk. Geliefden krijgen te maken met obstakels zoals ontrouw, verlies en ziekte. En soms kunnen ze die niet alleen overwinnen.  Een therapeut kan helpen om de relatie weer op het goede spoor te krijgen en koppels de nodige veerkracht te geven om de uitdagingen te overwinnen.

De auteurs in dit boek zijn nationale en internationale experts ter zake: Sue Johnson, Maurizio Andolfi, Karin Wagenaar, Sofia Prekatsounaki, Luk Gijs, Paul Enzlin, Alfons Vansteenwegen, Luc Van de Ven, Lies Van Assche, An Hooghe, Geertje Walravens, Barbara Lavrysen en Peter Rober. Zij zijn stuk voor stuk ervaren therapeuten die elk dieper ingaan op een thema dat verbonden is aan de omzwervingen van Amor.

Naast hun eigen expertise zijn ze ook allemaal leermeesters, collega’s of leerlingen van Lieven Migerode. Dit boek is dan ook een huldeboek voor de man die in Vlaanderen en Nederland al decennialang het boegbeeld is op het vlak van hulp aan koppels. Als auteur, opleider, psychotherapeut en mentor is Lievens bijdrage aan het werkveld rijk en indrukwekkend.

Over de auteur

Peter Rober,  klinisch psycholoog en gezinstherapeut, heeft alle bijdragen gebundeld. Hij is hoogleraar aan het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen (KU Leuven) en auteur van verschillende boeken, waaronder Samen in gezinstherapie (2017) en Werken met samengestelde gezinnen (2022).

Over het boek

De omzwervingen van Amor: Over liefde, relaties en therapie - Peter Rober (red.)

Pelckmans, Paperback – 244 blz., ISBN 978-94-6401-742-7, 30 euro, Nu in de boekhandel

Zie persbericht

VVKP-leden kunnen het boek aan 10% korting (+ geen verzendkosten) aankopen in onze webshop: De omzwervingen van Amor – Pelckmans (pelckmansuitgevers.be). Ga naar mijn ledenvoordeel voor de kortingscode. 

NAAR MIJN LEDENVOORDEEL

Boek de omzwervingen van Amor