Ledenprofiel: Vul uw ondernemingsnummer in

21-12-21

Naar aanleiding van de hernieuwing voor onze erkenning bij de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO’s is het absoluut belangrijk dat de vereniging kan aantonen hoeveel zelfstandige collega’s er lid zijn bij VVKP. Om dat te kunnen doen moet iedereen zijn BTW- of ondernemingsnummer invullen in zijn of haar ledenprofiel. Bekijk hier welke stappen je daarvoor dient te ondernemen.

Vanwege de Hoge Raad voor Zelfstandigen en KMO’s wordt ons gevraagd om een nieuwe erkenningsprocedure op te starten binnen onze beroeps- en interprofessionele organisatie. Dit dient 6-jaarlijks te gebeuren en dit voor 1 maart 2022 bij de FOD Economie. 
 
Om deze aanvraag in te dienen, moeten wij aantonen hoeveel zelfstandige collega’s, in hoofd- of bijberoep, lid zijn van onze vereniging.  Dit dienen we te doen aan de hand van het BTW- of ondernemingsnummer. 
Mogen we daarom, dringend, aan jullie vragen om jullie BTW- of ondernemingsnummer aan te vullen in jullie ledenprofiel voor zover jullie dat nog niet gedaan zouden hebben.
 
Enkel met jullie medewerking kunnen wij als beroepsvereniging een afvaardiging bekomen in deze Hoge Raad.  De Hoge Raad is een belangrijk adviesorgaan voor de overheid voor alles wat zelfstandige praktijkvoering betreft.  Samen staan we sterk! 

Hoe kan u dit doen?

Als lid van VVKP kan je je inloggen in je ledenprofiel. Onder “lidmaatschap” kan je je “factuurgegevens” invullen door op het stiftje te klikken. Zeker eerst aanduiden “Ik heb afwijkende facturatiegegevens” en dan “BTW of ondernemingsnummer invullen” en op de groene knop “opslaan” klikken.

Ga naar je ledenprofiel