Inzendingen bijdrage 1ste Vlaams Congres Geestelijke Gezondheid bij Kinderen en Jongeren - herinnering

21-02-22

Graag herinneren we u eraan dat u tot 1 maart 2022 uw bijdragen kan inzenden voor het 1ste Vlaams Congres Geestelijke Gezondheid bij Kinderen en Jongeren. Lees hier hoe u dit kan doen.

Op 13 & 14 september 2022 zal in Antwerpen het 1e Vlaams Congres Geestelijke Gezondheid bij Kinderen & Jongeren plaatsvinden. Het voormalig Vlaams Congres Kinder- en Jeugdpsychiatrie en -Psychotherapie onderging een naamswijziging om het interdisciplinair karakter en alle vormen van interventie beter te weerspiegelen.  

Bijdrage

Verschillende topics kunnen op het congres aan bod komen, zoals: ouder/kind participatie, afstemming met het netwerk, afstand-nabijheid, relatie kind/jongere en hulpverlener, voeling met culturen, sociale media, transitie, connectie tussen lichaam en geest, botsing tussen leven en dood, evoluties in het zorglandschap, raakvlak tussen praktijk en wetenschap, stop contact, …..

Iedereen in het werkveld die op een boeiende manier zijn werk wil delen met de collega’s, kan een voorstel voor een workshop, poster of lezing inzenden.  Het wetenschappelijk comité bekijkt dan verder welke plaats uw inzending op dit congres kan krijgen.

 

Inzenden van bijdragevoorstellen
 
 

Wilt u een bijdrage insturen?

Dit kan door het formulier op de website in te vullen. Lees hier hoe u kunt bijdragen en hoe u kunt inzenden. 

Bijdragevormen op het congres

Inzenden van bijdragevoorstellen
 

De deadline voor inzending van bijdragen  is 1 maart 2022.