Het VVKP-team breidt uit!

14-05-24

Vanaf 1 juni zal het VVKP-team worden versterkt met een nieuwe wetenschappelijk medewerker.

Versterking van onze wetenschappelijke werking

Behalve een beroepsvereniging is VVKP ook een wetenschappelijke vereniging. Dit betekent dat we als partner betrokken zijn in de uitvoering van wetenschappelijke projecten die relevant zijn voor onze beroepsgroep. Om ons te helpen bij de uitwerking van enkele lopende projecten, en om nieuwe projecten aan te trekken, werven we een extra wetenschappelijk medewerker aan.

We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we vanaf juni versterking zullen krijgen van Loes Stukken. Lees hieronder alvast wat meer over Loes! 

Loes is een klinisch psychologe met sterke methodologische en statistische kennis, verworven via een master theorie en onderzoek. Na het afronden van haar doctoraat, ging ze aan de slag als wetenschappelijk medewerker. Hierbij lag de nadruk op het vertalen van wetenschappelijke inzichten naar de praktijk.

Ze solliciteerde voor de functie van wetenschappelijk medewerker binnen de VVKP om haar vaardigheden verder te kunnen inzetten om collega-psychologen te ondersteunen met kwaliteitsvolle en wetenschappelijke onderbouwde informatie, en om bij te dragen aan een goed onderbouwd geestelijk gezondheidsbeleid.