Enquête POWER TO CARE van 21/09 tot 04/10 | Sciensano heeft jullie hulp nodig

22-09-21

De vierde nationale "POWER TO CARE" studie verzamelt objectieve informatie over het welzijn van zorg- en hulpverleners en brengt hun nood aan ondersteuning in kaart. Beleidsmakers en managers kunnen deze informatie gebruiken om het welzijn te verhogen door middel van gerichte acties.

Zonder jullie kunnen we deze studie niet uitvoeren. Daarom vragen we jullie om de online vragenlijst in te vullen en te delen met jullie leden en/of collega’s vóór 5 oktober 2021!

Werk je in de zorg- of welzijnssector? Neem vóór 5 oktober deel aan de enquête POWER TO CARE over jouw welzijn en nood aan ondersteuning.

Deel de enquête met collega’s, vrienden of familie! #powertocare

https://www.sciensano.be/powertocare4/nl/

Op zoek naar inspiratie om goed voor jezelf en collega’s te zorgen?

Zorg- en hulpverleners die nood hebben aan emotionele of psychologische ondersteuning vinden een overzicht van het aanbod en tips op de websites van 
De ZorgSamen (Vlaanderen), ARTS IN NOOD / MEDECINS EN DIFFICULTE (België),  Trouver du Soutien (Wallonië) en LBSM (Brussel).

De nationale enquête "POWER TO CARE" is de opvolger van de Vlaamse ZorgSamen-barometer. 

“POWER TO CARE” is een initiatief van Sciensano en KU Leuven met als partners Zorgnet-Icuro, Steunpunt Geestelijke Gezondheid/Te gek!?, Santhea, Unessa en GIBBIS.

Meer informatie? Bezoek onze webpagina of contacteer ons.