28-04-22

Kijk op zondag 1 mei naar de documentaire 'In Mijn Hoofd' van Karel Van Mileghem en Lara Chedraoui op Canvas. De documentaire kadert in de jaarcampagne 'Wellicht' van Te Gek!? over depressie. 

Met vier pakkende verhalen geeft de documentaire 'In Mijn Hoofd' een eerlijke inkijk in leven met een depressie. Getuigen Evangeline, Jelle, Peter en Erika vertellen zonder schroom hoe het hun leven ontwricht(te), over de weerbaarheid die ze aan de dag moesten leggen om uit het dal te klimmen en over de oplossingen die ze hebben gevonden om hun geestelijke gezondheid in balans te brengen.

Hun verhalen worden aangevuld met expertise van psychologen Filip Raes en Elke Smeets.

Raymond van het Groenewoud heeft speciaal voor 'In Mijn Hoofd' (niet toevallig ook de titel van zijn gelijknamige lied) enkele van zijn meest intieme liedjesteksten voorgedragen. Ze zijn de lijm tussen de openhartige getuigenissen.

De documentaire 'In Mijn Hoofd' van Karel Van Mileghem en Lara Chedraoui wordt op zondag 1 mei 2022 uitgezonden op Canvas en kadert in de jaarcampagne 'Wellicht' van Te Gek!? over depressie. 

Bekijk hier de trailer