De reeks ‘Psychoanalytisch Actueel’ stelt laatste boek Mark Kinet voor en brengt wijziging in de kernredactie

14-01-22

De psychiater en hoofdredacteur van de reeks ‘Psychoanalytisch Actueel’ Mark Kinet stelt zijn laatste boek met de titel 'Beter en wijzer door psychotherapie. 31 patiënten vertellen het zelf voor' aan ons voor.

Psychiater en hoofdredacteur van de reeks Psychoanalytisch Actueel Mark Kinet stelt ons graag zijn laatste (30ste) boek in de reeks onder de titel Beter en wijzer door psychotherapie. 31 patiënten vertellen het zelf voor. Het boek is na vier maanden al aan zijn tweede druk toe en bedraagt €29,90 euro. 

In de psychoanalytische annalen valt veel over patiënten en hun behandeling te lezen. Uiterst zelden horen we echter hun eigen verhaal. Dit boek biedt een antwoord op deze lacune en is daarom ook een buitenbeentje in de reeks Psychoanalytisch Actueel. In dit boek komen 31 patiënten aan het woord die ditmaal zelf vertellen hoe zij hun psychotherapeutische proces hebben ervaren. Daaruit komt naar voren dat ze zich onmiskenbaar beter en wijzer voelen door psychotherapie. De meesten zelfs beter en wijzer dan ooit… Interesse in het boek? 

 

Bekijk hier de info en bestel het boek

 

Nieuwe kernredactie

De reeks ‘Psychoanalytisch Actueel’ stelt zich tot doel o.v.v. regelmatige boekpublicaties voornoemde ontwikkelingen een forum te bieden. In de kernredactie zetelt een vertegenwoordiger van de Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie www.nvpp.nl en van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Therapie www.vvpt.be. Ze zijn allebei ook anderszins stevig verankerd in hun psychoanalytische wereld. De redactieraad weerspiegelt op haar beurt de brede theoretische en klinische basis van de reeks. 

De kernredactie van de reeks Psychoanalytisch Actueel werd aangepast. Vanaf heden zullen Jens De Vleminck en Willem Heuves de kernredactie in goede banen leiden. 

Bekijk hier de actuele redactie Psychoanalytisch Actueel