Boek Statuut en deontologie van de gerechtsdeskundige

03-12-21

Bestel het boek 'Statuut en deontologie van de gerechtsdekundige' voor 22 december 2021.

Tijdens  het afgelopen jaar werd een boek over Statuut en deontologie van de gerechtsdeskundige geschreven. Op de webstek van die Keure: Statuut en deontologie van de gerechtsdeskundige - Gerechtelijk Recht boek - die Keure vindt u ruimere info en kan u de inhoudstafel raadplegen. Het boek omvat één hoofdstuk specifiek voor de psychologen dat tot stand kwam dank zij de medewerking van de divisie forensische psychologie van VVKP en de studiedienst van de Psychologencommissie. Het is zeker een aanrader voor de psychologen gerechtsdeskundigen en voor psychologen die regelmatig samen werken met gerechtsdeskundigen.

Gelet op de medewerking door de divisie forensische psychologie van VVKP biedt die Keure speciaal voor de leden van VVKP een pre-order korting aan (prijzen incl. BTW):

  • vanaf 5 exemplaren ontvangt u 15 % op uw bestelling (€ 55,25 per boek i.p.v. € 65 per boek);
  • vanaf 20 exemplaren ontvangt u 20 % op uw bestelling (€ 52 per boek i.p.v. € 65 per boek);
  • vanaf 50 exemplaren ontvangt u 25 % korting op uw bestelling (€ 48,75 per boek i.p.v. € 65 per boek).

Deze aanbieding is exclusief en is geldig t.e.m. 22/12/2021. Deze prijs is exclusief verzendkosten, die normaal 4.50 € zullen zijn.

Hoe bestellen? 

Vanuit VVKP zullen we dus een groepsaankoop doen. Indien u het boek wil bestellen vragen we een mail te sturen naar deontologie@vvkp.be met in titel bericht Boek statuut en deontologie gerechtsdeskundige en in de mail volgende gegevens te vermelden: aantal exemplaren dat u wenst, naam en adresgegevens waar boek(en) mogen geleverd worden en indien BTW, BTW-nummer en dit voor 22/12/2021.