Bevraging vertegenwoordiging klinisch psychologen (via kring) in Zorgraad ELZ

01-02-22

Onze kringcoördinator Lynn Delfosse vraagt om deel te nemen aan de Bevraging vertegenwoordiging klinisch psychologen (via kring) in Zorgraad ELZ en richt zich hierbij tot de trekkers van de kringen om deze korte bevraging in te vullen zodat we een stand van zaken kunnen opmaken.

Deze bevraging is bedoeld om een zicht te krijgen op hoe en welke kringen vertegenwoordigd zijn in de Zorgraad van hun ELZ. Vanuit de overheid wordt er veel belang gehecht aan de integratie van kringwerking in de ELZ, met name de Zorgraad. De Vlaamse Gemeenschap kende hiervoor een opdracht toe aan de beroepsvereniging. Deze opdracht heeft als doel de lokale werking van de beroepsvereniging te ondersteunen, in het kader van de hervorming van de eerstelijnszorg. Eén van de doelstellingen is de vertegenwoordiging van de klinisch psychologen in de Zorgraad.

Kringcoördinator Lynn Delfosse richt zich hierbij tot de trekkers van de kringen om deze korte bevraging in te vullen zodat we een stand van zaken kunnen opmaken. De bevraging kan via deze link ingevuld worden. 

Neem deel aan de bevraging