Bevraging over het evidence based handelen bij zorgverleners in de 1ste lijn

31-05-22

Cebam (het Belgisch Centrum voor Evidence-Based Medicine) voert in kader van haar opdracht binnen het Evidence Based Practice netwerk (EBP-netwerk) deze bevraging uit om zicht te krijgen op de EBP-cultuur bij zorgverleners in de 1ste lijn. De resultaten uit deze bevraging zullen het EBP-netwerk helpen om beter in te spelen op de noden van de zorgverlener. Vanuit VVKP doen we een warme oproep aan onze leden om mee te werken en de enquête verder te verspreiden. Neem hier deel aan de bevraging.

Ben je enthousiast, kritisch of onverschillig ten opzichte van evidence based practice? Vind je makkelijk of moeilijk je weg? Is er voldoende of te weinig info ter beschikking? Via deze enquête kan je je mening ventileren.

Deze bevraging richt zich tot apothekers, diëtisten, ergotherapeuten, huisartsen, kinesitherapeuten, logopedisten, podologen, psychologen, tandartsen, verpleegkundigen en vroedvrouwen. Indien je actief werkzaam bent in 1 van de bovenvermelde zorgberoepen binnen de eerste lijn (gedeeltelijk of volledig), nodigen we je graag uit om deze bevraging in te vullen. Je krijgt toegang tot de bevraging via de onderstaande link of via de bijgevoegde QR-code (deze kan je ook in je EHealthbox vinden). Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 à 15 minuten in beslag nemen.

 

Neem deel aan de bevraging

 

Cebam (het Belgisch Centrum voor Evidence-Based Medicine) voert in kader van haar opdracht binnen het Evidence Based Practice netwerk (EBP-netwerk) deze bevraging uit om zicht te krijgen op de EBP-cultuur bij zorgverleners in de 1ste lijn. De resultaten uit deze bevraging zullen het EBP-netwerk helpen om beter in te spelen op de noden van de zorgverlener.

Om u te bedanken voor uw deelname, maakt u na het afronden van de bevraging kans op een Bongobon “Verwennerij voor hem/haar”. Deze zal na afsluiting van de vragenlijst verloot worden onder 10 deelnemers.

Neem deel via de QR-code:


Cebam logo

 

 

 

 

Team Evaluatie 

Prof. dr. Patrik Vankrunkelsven (hoofdonderzoeker) 

Dr. Carolien Strouwen (onderzoeker) 

Dr. Deborah Seys (onderzoeker) 

Dr. Anne-Catherine Vanhove (onderzoeker)