The 8th International congress of clinical and health psychology in children and adolescents

28-04-22

Van 16 tot 19 november gaat het achtste International Congress of Clinical and Health Psychology in Children and Adolescents door in Elche (Spanje). De deadline voor het indienen van papers en voor het inschrijven voor het congres is geopend. Lees er hier meer over.

De AITANA onderzoeksgroep van de Miguel Hernández University van Elche nodigt je uit om deel te nemen aan de achtste International Congress of Clinical and Health Psychology in Children and Adolescents. Deze editie zal doorgaan in Elche (Spanje) van 16 november tot 19 november 2022.

Dit congres is een wetenschappelijke bijeenkomst voor onderzoekers, professionals en studenten met een gemeenschappelijk belang: leren, ervaringen uitwisselen, kennis actualiseren, delen en voeden met kinderpsychologie.

Deze editie van 2022 bevat een programma met plenaire lezingen, toegepaste sessies voor professionals, ontmoetingen met experts en meer dan 40 monografische symposia. Dit jaar heeft de organisatie het voorrecht om onder andere Peter Muros (Nederland), Kristine Doyle (VS), Annette Lagreca (VS), Carolina Braet (België) en Samuele Cortese (VK) als gasten te mogen verwelkomen.

De deadline voor het indienen van papers en voor het inschrijven voor het congres is geopend. Hiervoor wil de organisatie graag beroep doen op de deelname van de leden van de Belgische Vereniging voor Psychologische Wetenschappen. Om deze reden is er een vergoedingsmodaliteit gecreëerd voor leden van samenwerkende entiteiten. De prijs voor leden die zich vóór 19 juli registreren is € 254 (16% minder dan de reguliere vergoeding) (https://www.aitanacongress.com/inscripcion/). Bij het kiezen van de registratiemodaliteit moeten de leden van uw vereniging vermelden dat ze er lid van zijn.

Meer info over het congres

Bekijk de uitnodiging