17-01-22

We kondigen jullie graag het 17th European Congress of Psychology aan dat doorgaat tussen 5 en 8 juli in Ljubljana/Slovenia.

Om de ontwikkeling en toepassing van psychologie in Europa en daarbuiten te bevorderen, organiseert EFPA het 17th European Congress of Psychology (ECP). Dit jaar wordt het georganiseerd door de Sloveense Psychologenvereniging oftewel de Slovenian Psychologists’ Association / Drustvo Psihologov Slovenije (DPS). Het congres is een van de meest belangrijkste evenementen in het veld van de psychologie. Het is de plek waar de Europese psychologie zich presenteert en waar psychologen uit Europa en uit andere continenten elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. 

Dit jaar gaat het Europese congres met als thema "Psychology as the Hub Science: Opportunities and Responsibility" door van 5 tot 8 juli in Ljubljana/Slovenia.

Ben je benieuwd welke gastsprekers aanwezig zullen zijn of wil je meer te weten komen over de inhoud van het congres, bekijk dan de onderstaande video.

Meer info over 17th European Congress of Psychology

 

Wil je graag deelnemen aan het congres? 

Inschrijven kan nog steeds via de website