Week van de Diëtist 2023: Duurzaamheid

Van 20 tot en met 26 maart zet de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD) het beroep een week lang extra in de kijker. Dit jaar wordt er gefocust op het thema “Duurzaamheid: weet jij hoe je lekker en gezond eet, binnen de grenzen van de planeet?”.

Algemene klinische psychologie

Data van dit evenement

Van 20 tot 26 maart

Van 20-26 maart 2023 staat alles in het teken van duurzame voeding.

De diëtist is hét aanspreekpunt en dé inhoudelijke expert op vlak van een duurzaam voedingspatroon. Gaande van variatie in plantaardige eiwitbronnen tot het vermijden van voedselverspilling, de diëtist weet hoe je gezond eet binnen de grenzen van de planeet en wil iedereen hierin ondersteunen.

Thema duurzaamheid

Van variatie in eiwitbronnen op je bord, meer plantaardige en minder dierlijk, tot het vermijden van voedselverspilling. Van meer volkoren granen en peulvruchten eten tot concrete tips & tricks om héérlijk te koken met vleesverleiders. De diëtist weet hoe je gezond eet binnen de grenzen van de planeet en kan jou daarin ondersteunen. 

Deelnemen

Inschrijven kan via deze link.