Infoavond: Burn-out bij studenten

"Hoe kunnen studenten leren omgaan met stress?", "Wat kan de universiteit doen om studenten beter te ondersteunen?", Wanneer wordt stress een probleem?". De Gentse Alumni Psychologie en PSYNC (UGent) organiseren samen een avond waarin dieper op deze vragen wordt ingegaan.

Algemene klinische psychologie

Data van dit evenement

19u30
Henri Dunantlaan 2 , 9000 Gent

Sprekers

  • Prof. dr. Wilmar Schaufeli is hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en bijzonder hoogleraar aan de Universiteit Leuven. Zijn expertise situeert zich op het domein van de arbeidsgezondheidspsychologie.
  • Sarah Vermeersch is is beleidsadviseur studentenwelzijn aan de UGent en zet in die hoedanigheid vooral in op preventie.
  • Prof. dr. Maarten Vansteenkiste is hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan de UGent. "Hij meet onze motivatie en helpt ons de moed erin te houden", een bezigheid waarmee hij tijdens de Corona pandemie volop in de schijnwerpers kwam.
  • Stéphan Tanganagba is programmamedewerker bij Studio Brussel, bekend van de VRT serie 'Op kot' en ambassadeur van de 'Warmste week'.
  • Hanne Billie Thiessen studeert Communicatiewetenschappen aan de UGent en zetelt in de Gentse Studentenraad als beleidsverantwoordelijke 'mentaal welzijn'.

Inschrijven

Toegang is GRATIS 

Inschrijven kan via hier.