Autismespectrumstoornissen bij volwassenen: behandelen of doorverwijzen?

De Brusselse psychologenkring-PzYnneke, nodigt jou uit om te ontdekken wat werken met mensen met ASS zo boeiend maakt en hoe jij dit ook kan doen.

Algemene klinische psychologie
Eerstelijnspsychologie
Neuropsychologie
Psychotherapie

Data van dit evenement

18:30 - 21:00
Huis voor Gezondheid
Lakensestraat 76 , 1000 Brussel
Huis van Gezondheid

Autismespectrumstoornissen bij volwassenen: behandelen of doorverwijzen?

Psychologenkring PzYnneke nodigt uit!

Ontdek wat werken met mensen met ASS zo boeiend maakt en hoe jij dit ook kan doen - PzYnneke, de Brusselse psychologenkring, nodigt jou uit.
Yasmina Bellen en Nele Van Geit van het Expertisecentrum voor Volwassenen met een Ontwikkelingsstoornis (EVO), UZ Brussel vertellen hoe zij werken met mensen met ASS en hoe jij dit ook kan doen.
Ze leggen uit hoe een behandeling van iemand met ASS verschilt van de handeling van een 'neurotypisch' iemand, èn hoe deze overeenkomt. Daarnaast reiken ze tools aan zodat ook jij in jouw praktijk met deze doelgroep aan de slag kan (de nood in Brussel is hoog!).
Ben je een klinisch psycholoog actief in Brussel? Dan mag je dit event van PzYnneke zeker niet missen.


Programma:
18u30: Onthaal
19u00: Laatste nieuwtjes PzYnneke
19u15: Sprekers + vragen uit publiek
20u30: Netwerkdrink met hapjes
Praktisch:
Inschrijven kan via onze website: www.huisvoorgezondheid.be > Evenementen > Autismespectrumstoornissen bij volwassenen: behandelen of doorverwijzen?


Let op: Je inschrijving is pas definitief na betaling van € 5 voor leden van PzYnneke of € 25 (€ 5 + € 20 lidgeld ) voor (nog)niet-leden op BE43 6528 5496 9301 met vermelding van je naam + voornaam.

Documenten