6th European Conference on Integrated Care and Assertive Outreach

Dit driedaags internationaal congres gaat van start met als thema "Implementation of community mental health services: making it happen!".
Het congres brengt je wetenschappelijk bewijs, professionele kennis en ervaring, net als kennis gebaseerd op peer-expertise. Ook het vraagstuk hoe je in tijden van pandemie zowel geïnstitutionaliseerde als gemeenschapszorg kan bieden, komt aan bod.

Algemene klinische psychologie

Data van dit evenement

ON4 Herestraat 49 , 3000 Leuven
ON4 Herestraat 49 , 3000 Leuven
ON4 Herestraat 49 , 3000 Leuven

Over het thema 

Een internationale selectie excellente sprekers serveert je een reeks voorbeelden van state-of-the-art opbouw van gemeenschapszorgdiensten in verschillende landen. Net als in ons land is er ook in het buitenland nood aan implementatie van meer ggz-diensten verweven in de gemeenschap, en beweegt de sector volop.

Om goede, herstelgerichte ggz-diensten te implementeren moeten bestaande medische, psychiatrische en sociale diensten samenwerken. Niet evident, gezien hun verschillen in cultuur, werkwijze en doelstelling.

Programma

Via workshops en symposia verwerf je inzicht in de processen die nodig zijn om de middelen daarvoor (opnieuw) effectief toe te wijzen, met een betere ggz en sociale diensten voor iedereen tot gevolg.

Tarief en Inschrijven

Meer informatie omtrent het inschrijven volgt binnenkort.