11/06: Algemene vergadering VVKP

Algemene klinische psychologie
Eerstelijnspsychologie
Forensische psychologie

Data van dit evenement

10:00 - 12:30
Oude Graanmarkt 48 , 1000 Brussel

Wij nodigen u graag uit op onze Algemene Vergadering van 2022. Deze zal plaatsvinden op 11 juni van 10:00u tot 12:30u, met aansluitend een receptie. 

Wegens te weinig fysieke inschrijvingen gaat de vergadering online door. Bestuursleden en fysiek ingeschreven leden zijn welkom om vanuit het kantoor van VVKP de vergadering bij te wonen. Wie fysiek aanwezig wil zijn graag even te bevestigen. Indien u online wenst te volgen ontvangt u een Zoom-link. Inschrijvingen dienen op voorhand te gebeuren via de onderstaande link. 

Inschrijvingslink

Tijdens deze algemene vergadering geven we een overzicht van de stand van zaken. Het programma  en de resultaten van vorig boekjaar worden u zo snel mogelijk toegestuurd. Ook zal de nieuwe missie-visietekst worden voorgelegd ter goedkeuring. Alle documenten die betrekking hebben op deze algemene vergadering zullen ter inzage gesteld worden via Google Drive (link Google Drive).

Eventuele vragen kunnen op voorhand via info@vvkp.be ingediend worden en dit uiterlijk tegen 2 juni. Deze zullen tijdens de vergadering beantwoord worden.   

Enkel effectieve leden kunnen stemmen. Met deze reden vragen wij u dan ook om zeker persoonlijk deel te nemen aan de vergadering of, indien dit niet mogelijk is, een volmacht te verlenen aan een ander effectief lid. Indien u gebruik wenst te maken van een volmacht, vragen wij u om het formulier voor het geven van volmacht uiterlijk tegen 7 juni ingevuld en ondertekend terug te sturen naar info@vvkp.be. U vindt het volmachtformulier via de inschrijvingslink (zie boven). 

Alle leden kunnen effectief lid worden. Zij richten hiervoor een eenvoudig verzoek tot de secretaris van de vereniging (secretaris@vvkp.be). Let wel, het effectief lidmaatschap vereist een daadwerkelijk engagement om aanwezig te zijn op de algemene vergadering. Indien u niet langer als effectief lid wil beschouwd worden, vragen wij u om ons dit te melden zodat dat wij dit in onze notulen kunnen opnemen. U blijft dan verder lid van VVKP maar heeft geen stemrecht meer.   

Wij hopen u allen te mogen begroeten op onze jaarlijkse algemene vergadering.