30-11-20

VVKP is blij dat we de oprichting van een nieuwe studentenfederatie hebben mogen ondersteunen. Proficiat en welkom aan de Belgian Federation of Psychology Students!

De VVKP heeft de Vlaamse studenten psychologie ondersteund in het oprichten van een nieuwe nationale studentenfederatie: de Belgian Federation of Psychology Students (de BFPS).

De BFPS is een non - profit studentenorganisatie die ernaar streeft om een sterk netwerk te bouwen tussen de studenten psychologie van de verschillende Belgische universiteiten. Door hun activiteiten en het verstrekken van informatie wil de BFPS ook een brug bouwen tussen de professionals, academici en de studenten. Tot slot wil de BFPS ook het contact faciliteren tussen de Belgische en de Europese studenten. 

Meer info?

De BFPS heeft ook nog een aantal interessante vacatures

Ben je een gepassioneerde student(e) psychologie die wat meer wil doen met zijn/haar studententijd? Ben je bereid om een beetje van je tijd te steken in een boeiend proces van samenwerking en andere soft skills die mogelijks goed zullen staan op je CV? Voeg je dan bij ons bij de BFPS en solliciteer voor één van onze vacatures! We hebben verschillende posities in ons team die nog open zijn en die je kan vinden op onze website.

Alle vrijwilligers van de BFPS zijn zelf studenten psychologie, dit betekent dat studeren, je thesis afwerken, een stage doen en tegelijk een positief bekleden in de BFPS perfect mogelijk zijn! Het klimaat van ons team is erg open en begripvol rond het organiseren van een werkschema dat aansluit bij je huidig professioneel en privé - leven.

Naar de vacatures